יום חמישי, 21 במאי 2015

שושני מלאווח פיצה קריספיים (הפתרון המושלם לאורחים בהפתעה) ובכלל...

שושני מלאווח פיצה קריספיים (הפתרון המושלם לאורחים בהפתעה) ובכלל....

לא מחדשת לכם אולי אבל את המתכון הזה אני עושה שנים זה התחיל במלאווח פיצה פשוט ועם השנים אני משתמשת במלאווח לכל מני סוגי מאכלים מתוקים ומלוחים (מתכונים יועלו בהמשך...) העניין עם מלאווח שהוא זמין יותר מבצק עלים (לרוב תמיד יש לי במקפיא) וקל יותר להפשיר אותו לעומת בצק עלים שצריך להפשיר חצי יום מראש.

מצרכים: 

מלאווחים לפי כמות הסועדים
רסק עגבניות או רוטב פיצה
אורגנו (למי שמשתמש ברסק עגבניות)
גבינות לפי העדפה
תוספות לפי החשק, זיתים,תירס תונה פטריות קצוצות דק.

אופן הכנה:

בעוד שהמלאווח קפוא מורחים עליו רסק מפזרים אורגנו גבינות ותוספת לפי החשק.

ממתינים שכל המלאווח יפשיר ומגלגלים את המלאווח לגליל כמו סושי וחותכים לשש חתיכות כל מלאווח. מעמידים את החתיכות ובחתיכות של הקצוות ששם יש פחות חומר ממלאים בגבינה ותוספות.

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה... בתאבון









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה