יום חמישי, 20 באוגוסט 2015

חטיף טונה

חלק מחווית אכילה של ילדים היא צורת ההגשה, לכן לילדים בעייתיים באוכל כדי להיות יצירתיים ולייצר תאבון בעזרת גירוי ויזואלי המתכון הבא מגיע בשתי צורות הגשה לבחירתכם....

מתכון במיוחד לקטנטנים...המתכון הבא מתאים גם לטיגון בשמן וגם לאפיה במכשיר אפיה מדוגמת מולטי קייק 4 ב-1.

מצרכים:
לאחר אפייה במולטי קייק
3תפוחי אדמה בינוניים חתוכים מקולפים מבושלים במים עם מלח ומעוכים לפירה 2 קופסאות טונה בשמן 2 ביצים חצי כוס פירורי לחם כף כוסברה קצוצה 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק (לא חייב) שן שום טרייה כתושה או שליש כפית שום גרוס גרדת לימון לפי הטעם (שש גירודים ע''ג פומפייה דקה). כף רוטב סויה מל''פ לפי הטעם פירורי לחם לציפוי לא חייב שמן לטיגון אני מערבבת חצי חצי שמן זית וקנולה


אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים יחד. חשוב שתפוח האדמה לא יהיה חם אחרת יבשל את הביצה....
מניחים בצד לרבע שעה.



יוצרים בעזרת ידיים רטובות מקלות מגלגלים בפירורי


לחם ומטגנים.
להכנה במולטי קייק דונאטס יוצרים קציצה מחוררים עם האצבע ומכניסים לתבנית משומנת שחוממה מראש פחות שמן אותו טעם אופים כ חמש דקות.

לאחר טיגון
במכשיר אפיה ללא פרורי לחם

הערה: ניתן גם לטגן את צורת הדונאטס למי שאין מכשיר.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה